vrijdag 8 juli 2011

vorderingen.

Nu de tuin weer helemaal tip top is, wordt er weer gesleuteld aan de kaiser, alhoewel, gesleuteld is niet het goeie woord; ze is gestript van alles wat ook maar los gemaakt kan worden, in ieder hoekje van de garage liggen zakjes met schroefjes, boutjes, moertjes en andere onderdeeltjes. Ze ziet er wel erg bloot uit zo, maar het is voor een goed doel.
Jo heeft inmiddels laslessen gehad en een lasapparaat gekocht, er ligt een nieuwe dorpel klaar om bevestigd  te worden, en het meeste schuurwerk is gedaan, alleen de rechterkant nog, dan kan ze in de plamuur. Verschillende meedenkende mensen komen met - soms hele originele- suggesties. Zo is Jo gaan kijken bij een bedrijf wat auto's en boten beplakt met een matte folie, wel mooi, maar wij vinden het niet echt bij de kaiser passen. Wel leuk meegedacht.

Ik heb een oproep gedaan op het Amerikaanse kaiser forum voor een originele voorbumper, de oude is dusdanig doorgeroest dat hij niet meer te redden is, helaas. Ik ben benieuwd of het lukt.

Tot zover weer een update, we werken gestaag door!

1 opmerking:

  1. Mooi.... toch eindelijk weer een update over Der Kaiser! Maar aan de andere kant beter rustig en goed restaureren dan prutswerk!
    Ik blijf het volgen.

    Heb je nog iets aan deze link? http://www.circlekf.com/henryj/Index.html

    BeantwoordenVerwijderen